Vanaf de ruime living met verhoogd plafond, loopt u via openslaande deuren direct naar de overdekte voorporch waar u geniet van het uitzicht op de Caribische zee. De villa is gelegen op een hoger deel van het resort.

Het terras en de hoofd slaapkamer liggen aan de voorkant van de villa, en de hoofdslaapkamer geeft via openslaande deuren toegang tot de porch. De andere 2 slaapkamers liggen aan de achter zijde van de villa en geven via openslaande deuren toegang tot de achtertuin en terras. Elke slaapkamer is voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel en hebben allen airconditioning.

In de tuin bevind zich het prive zwembad, compleet met buitendouche en palapa (overdekte zithoek voorzien van een afdekking van palmbladeren) met een luxe loungeset.Acter in de tuin bevind zich een eettafel met verlichting, een buiten keuken en een BBQ.

De keuken binnen is volledig ingericht en voorzien van moderne apparatuur, oa een kombi oven, koffie automaat, smoothy shaker en een grote Americaanse koel/vries kast.

De villa is voorzien van een Apple tv, telefoon en wifi en is geschikt voor 6 personen.

Villa DaJo is gelegen op villa park Coral Estate, een schitterend park op Banda Bou.Het park heeft 24 uurs bewaking en ligt vlakbij populaire stranden met prachtige duik- en snorkellocaties.

Op Coral Estate Centre is een strand, spa, restaurant Karakter, duikschool en Rooftop  Teracce Bar Koraal.

Villapark Coral Estate biedt veel luxe, ruimte, natuur en is gelegen aan de Caribische zee.